Voetbal Inside Euro 2016 van start op RTL7

Vanaf vanavond is het voetbalpraatprogramma Voetbal Inside weer terug op RTL7 met speciale afleveringen voor het Europees Kampioenschap voetbal.

EK zonder ‘Oranje’

Zoals bekend is Nederland niet aanwezig op het Europees Kampioenschap voetbal dat vrijdag in Frankrijk van start gaat. Normaal is Voetbal Inside tijdens een EK of WK elke dag op de buis met speciale uitzendingen van VI Oranje. Aangezien er weinig ‘Oranje’ te zien valt op het EK zijn ook de uitzendingen van Voetbal Inside tijdens het evenement beperkt.

Euro 2016

Elke maandag- en vrijdagavond is Voetbal Inside Euro 2016 te zien op de mannenzender RTL7. De uitzendingen beginnen zowel op maandag als vrijdag om 20.00 uur en duren tot 21.30 uur gedurende het gehele EK dat duurt tot en met 10 juli. Aan tafel zitten Johan Derksen, René van der Gijp, Jan Boskamp en tafelheer is Wilfred Genee. Het programma wordt niet uitgezonden vanuit het Kurhaus in Scheveningen, het vaste verblijfadres van VI Oranje, maar ‘gewoon’ vanuit de studio in Hilversum.

RTL Sport Update

Naast Voetbal Inside brengt RTL7 ook elke dag sportnieuws onder de naam ‘RTL Sport Update’. RTL Sport Update is dagelijks te zien tussen 20.00 uur en 20.30 uur én rond de klok van 23.00 uur. ‘RTL Sportupdate’ is daarnaast altijd te bekijken in de ‘RTL Nieuws’-app, op de ‘RTL Nieuws’-site én op de social media kanalen van het ‘RTL Nieuws’ en RTL 7.

Tweets:

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.