Voetbal: Jong Slowakije – Jong Oranje live bij FOX

voetbalFOX doet vanavond rechtreeks verslag van de EK Kwalificatiewedstrijd Jong Slowakije – Jong Oranje. De uitzending begint om 20.00 uur en komt tot stand in samenwerking met FOX Sports. FOX is in heel Nederland vrij te ontvangen door digitale TV-abonnees van onder meer Ziggo (kanaal 11), UPC (kanaal 11) en KPN (kanaal 14).

Om 20.15 uur wordt er afgetrapt in Senec. Presentator Jan Joost van Gangelen kijkt vanuit de studio in Nederland samen met Arnold Bruggink vooruit naar het duel. Carrie ten Napel is ter plaatste in Slowakije voor het laatste nieuws en interviews met spelers en trainers. Het commentaar tijdens de wedstrijd wordt verzorgd door Mark van Rijswijk.

Na drie overwinningen op Schotland (4-0), Luxemburg (0-1) en Georgië (0-6) hervat Jong Oranje de kwalificatiereeks voor het EK 2015 met de uitwedstrijd tegen Slowakije. Jong Oranje heeft in de kwalificatie nog geen punt gemorst en heeft zelfs nog geen tegentreffer hoeven te incasseren, met de koppositie in groep 3 als logisch gevolg. Slowakije is nummer twee in de poule, met eenzelfde aantal punten. De Slowaken speelden echter een wedstrijd meer.