Voetbal: Nederland – Ecuador live bij SBS6 en Radio 1

voetbalIn aanloop naar het WK voetbal in Brazilië speelt het Nederlands elftal nog drie oefenwedstrijden. De eerste wedstrijd in de reeks vindt vanavond plaats in de Amsterdam Arena tegen Ecuador en is live te zien bij SBS6 en te horen op Radio 1.

SBS6
De uitzending op SBS6 begint vanavond om om 19.50 uur. De presentatie is in handen van Jan Joost van Gangelen en Leo Oldenburger voorziet de wedstrijd van commentaar. Mario Been en Ruud Gullit zijn analisten tijdens de wedstrijd tegen Ecuador. Voor de wedstrijden tegen Ghana en Wales zal Ronald de Boer naast Ruud Gullit de wedstrijd analyseren. De wedstrijd is ook live te zien via Internet. http://www.sbs6.nl/channels/voetbal/

Radio 1
Ook op Radio 1 is er volop aandacht voor de oefenwedstrijd van Oranje in het programma NOS Langs de Lijn. De uitzending begint om 19.00 uur. Het verslag van de wedstrijd is in handen vanJack van Gelder en Ronald van der Geer. De analyses in de studio komen van Marc van Hintum. Radio 1 is in heel Nederland te ontvangen via FM, DAB+, kabel, diverse digitale pakketten en wereldwijd via Internet.

Na het duel met Ecuador staan er voor het Nederlands elftal nog twee oefenwedstrijden op het programma, zaterdag 31 mei Nederland – Ghana, 20.00 uur in de Kuip en woensdag 4 juni Nederland – Wales, 20.00 uur in de Amsterdam Arena.