Voetbal: Oranje – Colombia live bij SBS6 en Radio 1

voetbalHet Nederlands Elftal speelt vanavond in de Amsterdam Arena een oefenwedstrijd tegen Colombia. SBS6 en Radio 1 zenden deze wedstrijd live uit.

De Colombianen bekleden op de FIFA-ranking op dit moment de vierde positie, vier plaatsen hoger dan Nederland. De ontmoeting tussen Nederland en Colombia is de eerste in de geschiedenis van beide landen.

SBS6
Jan Joost van Gangelen zal vanuit de Amsterdam Arena vanaf 20.00 uur de presentatie op zich nemen en Ronald de Boer en Ruud Gullit schuiven aan voor de analyses. Hans Kraay Jr. doet vanavond de interviews vanaf het veld. Leo Oldenburger voorziet de wedstrijd van commentaar. De wedstrijd is ook live te volgen via www.sbs6.nl/voetbal. De voorbeschouwing begint om 20.00 uur op SBS6.

Radio 1
Ook de NOS zendt de wedstrijd live uit via NOS Langs de Lijn op Radio 1. Vanuit het stadion in Amsterdam leveren Jack van Gelder en Bas Ticheler het commentaar. In de studio analyseert Henry Schut de wedstrijd met Marc van Hintum. Radio 1 is te ontvangen via FM, DAB+, analoge, alle digitale
radiopakketten en wereldwijd via Internet