Voetbal: Oranje – Turkije op NPO 1 en NPO Radio 1

voetbalOp NPO1 en NPO Radio 1 wordt vanavond de EK-kwalificatiewedstrijd tussen Nederland en Turkije live uitgezonden. Het Nederlands elftal zal vanavond op weg naar het EK 2016 in Frankrijk alles op alles moeten zetten. Dan komt Turkije naar Amsterdam en om de kansen op plaatsing voor het EK te vergroten zijn drie punten broodnodig.

De commentator van de wedstrijd op NPO1 is Jeroen Grueter, vanuit de studio in Hilversum staat Tom Egbers paraat en Bert van Marwijk en Youri Mulder zorgen voor de analyse. NPO 1 is ook live te volgen via Internet: http://www.npo.nl/live/npo-1. In verband met het voetbal wordt het VARA-programma De Kwis eenmalig op zondag uitgezonden. Het NOS Journaal van 20.00 uur wordt op NPO 2 uitgezonden. De voorbeschouwing op NPO1 begint vanavond om 20.00 uur, de wedstrijd om 20.45 uur.

NPO Radio 1
In Langs de Lijn op NPO Radio 1 doen Jack van Gelder en Arno Vermeulen verslag. NPO Radio is landelijk te ontvangen via FM en DAB+ en via diverse (digitale) pakketten en wereldwijd via Internet. NOS Langs de Lijn begint vanavond op NPO Radio 1 om  19.00 uur.