Voetbal: Wedstrijden Heracles en AZ in Europa League live op radio en tv

Vanavond spelen Heracles uit Almelo en AZ uit Alkmaar hun returnwedstrijden in de voorronde van de Europa League. De wedstrijden zijn live te volgen op radio en televisie.

Wedstrijden

Heracles Almelo trapt vanavond om 19.00 uur tegen het Portugese FC Arouca in de derde voorronde van de Europa League. Vorige week werd in Almelo met 1-1 gelijk gespeeld tegen de club uit Portugal. Er zal dus vanavond gewonnen moeten worden tegen de club uit Portugal. AZ speelt vanavond om 19.00 uur haar uitwedstrijd tegen PAS Giannina. De wedstrijd stond gepland om 20.00 uur maar is een uur vervroegd. AZ verdedigt op Griekse bodem een 1-0 voorsprong. Derrick Luckassen hielp de ploeg van trainer John van den Brom in eigen huis aan de overwinning.

Televisie

Beide wedstrijden zijn live te volgen via betaalzender FOX Sports. Om 18.30 uur start op FOX Sports 1 het programma Studio Europa League met alle hoogtepunten van de diverse wedstrijden in de Europa League van vanavond. Om 18.55 uur is op FOX Sports 3 de wedstrijd PAS Giannina tegen AZ te zien. Op FOX Sports 5 is de wedstrijd tussen FC Arouca en Heracles te zien.

NPO Radio 1

Via NPO Radio 1 zijn in het programma Sportzomer 2016 beide wedstrijden live te volgen op de radio. Het commentaar bij de wedstrijd FC Arouca – Heracles is in handen van Frank Wielaard. Jeroen Elshoff doet het verslag bij de wedstrijd PAS Giannina-AZ. De centrale presentatie is in handen van Renze Klamer en Ronald Boot. NPO Radio 1 is te ontvangen via FM, DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Regionale omroep

RTV Oost doet vanavond vanaf 18.55 uur live verslag van de wedstrijd tussen FC Arouca – Heracles Almelo. Radio Oost is te ontvangen in de provincie Overijssel op FM, DAB+ en landelijk via vrijwel alle digitale radiopakketten en wereldwijd via Internet. Radio NH doet vanaf 18.55 uur live verslag van de wedstrijd tussen PAS Giannina en AZ . Radio NH is in Noord-Holland te ontvangen via FM, DAB+, landelijk via alle digitale radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Tags voor dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.