Voorlopig geen uitbreiding gepresenteerde programma’s Joy Radio

Er komen voorlopig geen nieuwe gepresenteerde programma’s op de regionale commerciële radiozender Joy Radio. Dit heeft Nico Silvius, directeur van de radiozender, aangegeven tegenover deze website.

Programmering

Momenteel presenteert Joey Hereman elke werkdag tussen 15.00 – 18.00 uur het programma ‘Joey in de middag’ op de regionale commerciële radiozender in Noordoost Nederland. Deze week waren er nieuwe DJ’s te horen bij de regionale commerciële radiozender maar Silvius geeft aan dat dit te maken heeft met de komende vakantie van Joey Hereman.

Vakantie

“Joey gaat binnenkort een maand op vakantie en zijn programma wordt overgenomen door Ivo Pasveer en Melle van der Kolk”. Ivo Pasveer is actief geweest voor onder andere Wild Hitradio. Melle van der Kolk is DJ bij de lokale omroep van Groningen, OOG Radio. Ivo en Melle zullen het programma van Joey elk twee weken overnemen. Beide DJ’s hebben de afgelopen weken proefgedraaid in de studio van de radiozender. Silvius geeft aan dat er geen plannen zijn om het aantal gepresenteerde programma’s uit te breiden bij de radiozender.

Joy Radio

De radiozender Joy Radio is in Noord en delen van Oost Nederland te ontvangen via FM. Daarnaast zendt de radiozender in delen van Nederland uit via DAB+, De radiozender is in heel Nederland te horen via Internet.

Sociale media: