Voorronde Champions League: Ajax-Sturm Graz live op Ziggo Sport

De wedstrijd Ajax-Sturm Graz in de tweede voorronde van de Champions League is vanavond live te volgen via Ziggo Sport. Ajax-fans die geen abonnement hebben op Ziggo Sport hoeven zich geen zorgen te maken: de sportzender is voor iedereen gratis te zien vanavond.

Ziggo Sport

De voorbeschouwing op de wedstrijd begint om 20.00 uur. Het duel zelf begint om 20.30 uur en is voor Ziggo-klanten live te zien op Ziggo Sport, kanaal 14. Bij de overige providers is Ziggo Sport Select eenmalig gratis beschikbaar. Dat geldt ook voor de return op 1 augustus.

Gratis

Normaal maakt Ziggo Sport Select onderdeel uit van een premium abonnement van de sportzender Ziggo Sport Totaal. Een overzicht van de kanaal nummers vind je hier.

Standard Luik

Mocht Ajax in het tweeluik tegen de Oostenrijkers als winnaar uit de bus komen dan is de Belgische club Standard Luik de tegenstander in de derde voorronde van de Champions League. De wedstrijden in de derde voorronde worden op 7 of 8 en 14 augustus afgewerkt. Ajax start met een uitduel. Als Ajax Sturm Graz en Standard Luik verslaat, dan belandt de club in de play-offs voor een plaats in de groepsfase van de Champions League.

Europa League

Mocht Ajax door Sturm Graz worden uitgeschakeld in de tweede voorronde van de Champions League, dan stroomt het in bij de derde voorronde van de Europa League. Daarin nemen de Amsterdammers het dan op tegen de winnaar van het duel in de tweede voorronde (Europa League) tussen het Ierse Dundalk en AEK Larnaca uit Cyprus.