Europa League: Valletta FC – FC Utrecht live op televisie en radio

FC Utrecht speelt vanavond in Malta de eerste wedstrijd in de voorronde van de Europa League tegen Valletta FC . De wedstrijd is live te volgen op radio en televisie.

Valletta FC

FC Utrecht speelt in de tweede voorronde van de Europa League tegen Valletta FC. De club uit Malta rekende in de eerste voorronde over twee duels af met SS Folgore uit San Marino. De club uit de Domstad speelt vanavond eerst een uitwedstrijd op Malta, de thuiswedstrijd is een week later.

Waalwijk

De “thuiswedstrijd” vindt echter niet plaats in Utrecht maar in het Mandemakers Stadion van RKC Waalwijk, omdat de Galgenwaard deze maand in gebruik is vanwege het EK voor vrouwen. Vanavond staat eerst nog het uitduel in het Hibernians Stadium op Malta op het programma waarbij de club uit Utrecht wordt bijgestaan door 244 meegereisde supporters.

Ziggo Sport

De wedstrijd wordt vanavond live uitgezonden door sportzender Ziggo Sport. Voor abonnees van digitale televisie van kabelaar Ziggo is deze zender zonder meerkosten te zien op kanaal 14. Liefhebbers zonder een Ziggo-abonnement kunnen terecht bij de betaalzender Ziggo Sport Totaal. De uitzending begint om 19.25 uur, de wedstrijd om 19.30 uur.

Radio M

Op de radio is de wedstrijd vanaf 19.30 uur live te volgen via de regionale radiozender Radio M Utrecht. De regionale radiozender is in een groot deel van midden Nederland te ontvangen via FM (93,1 MHz), DAB+ (kanaal 8A), diverse digitale radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Sociale media: