Voorrondes Champions League: PSV-FC Basel live op radio en televisie

Vanavond speelt PSV in de voorrondes van de Champions League tegen FC Basel. De wedstrijd is live te volgen via radio en televisie.

Voorronde

Heel Nederland viert momenteel vakantie maar de selectie van PSV moet vanavond na de zomerstop al weer aan de bak. Er staat een belangrijke wedstrijd op het programma. De club uit Eindhoven wil zich graag plaatsen voor het hoofdtoernooi van de Champions League. In de voorrondes moet er als eerste een tweeluik gespeeld worden tegen FC Basel uit Zwitserland. Vanavond staat de wedstrijd in Eindhoven op het programma en volgende week moet er gespeeld worden in Zwitserland. Beide wedstrijden zijn live te volgen via radio en televisie.

Veronica

De wedstrijd PSV – FC Basel is vanavond live te volgen op Veronica. De wedstrijd begint om 20.00 uur en de voorbeschouwing is vanaf 19.30 uur te zien. De wedstrijd is ook live te volgen via een livestream.

NPO Radio 1

Een live verslag uit Eindhoven is vanavond ook via de radio te horen. De wedstrijd PSV-FC Basel is live te volgen via NPO Radio 1 in het programma Langs de Lijn en Omstreken. NPO Radio 1 is te beluisteren via FM en/of DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Volgende ronde

Mocht de ploeg van trainer Mark van Bommel zich weten te plaatsen voor de derde ronde, dan speelt hij tegen het Oostenrijkse LASK. PSV mag dan eerst thuis spelen.