VRT Studio Brussel lanceert tijdelijke radiozender: StudioIbiza.FM

Studio Brussel, de jongerenzender van de Vlaamse openbare omroep VRT, staat de gehele zomer in het teken van Ibiza onder de naam ‘StudioIbiza.FM’. Op Internet is er tot september een speciale online radiozender te horen met de naam ‘StudioIbiza.FM’.

Traditie

De eerste week van juli ruilt Studio Brussel traditiegetrouw het festivalgras in voor het fijne zand van ‘La Isla Blanca’. Tot en met vrijdag 7 juli serveert de zender de heetste beats van ‘The White Island’ live tot bij de Studio Brussel-luisteraars met Studio Ibiza.

DJ’s

Ook dit jaar trekken Eva De Roo en Jeroen Delodder de zomer van Studio Brussel op gang in Ibiza. In de eerste week van juli installeren ze hun studio en dj-tafel aan de rand van het zwembad op hét party-eiland bij uitstek.

Zwoele vibes

Vijf dagen lang ontvangen Eva en Jeroen gasten en brengen ze de zwoelste vibes van ’s werelds beste dj’s van het eiland tot in België. Onder meer Claptone, Hot Since 82, MK, Disciples, Eagles & Butterflies, Charlotte de Witte, Djebali, Flashmob en Stavroz draaien exclusieve sets tijdens Studio Ibiza. Dat alles is de eerste week van juli te beluisteren tijdens live uitzendingen tussen 18 uur en middernacht op Studio Brussel.

Online radiozender

Voor wie voor- en achteraf nog wil verder genieten van heerlijke zomerse beats, lanceert Studio Brussel op 3 juli StudioIbiza.FM, een tijdelijke internetradio met non-stop beats die de hele zomer doorloopt. Op StudioIbiza.FM spelen er exclusieve sets van onder meer M.I.K.E. Push, Nick Bril, Tiga, The Magician, Kapibara, Sheridan en Bafana.

Luisteren

Studio Brussel is in Zuid Nederland te ontvangen via FM en DAB (kanaal 12A), via vrijwel alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet. StudioIbiza.FM is tot september te beluisteren via Internet. Alle livestreams van de radiozenders van de VRT vind je hier.