Waylon krijgt eigen online radiozender bij Radio Veronica

Zanger Waylon heeft tijdelijk een eigen online radiozender gekregen bij Radio Veronica: Waylon Non-Stop. De pop-up radiozender is exclusief te beluisteren via Internet.

Concert

Het pop-up radiostation is door de muziekzender gecreëerd om luisteraars alvast in de stemming te brengen voor Radio Veronica Top 1000 Allertijden – Waylon In Concert. Zoals de naam van het station al doet vermoeden, kunnen luisteraars bij het online station terecht voor een variatie aan muziek van Waylon: diverse optredens van de Radio Veronica Top 1000 Allertijden concerten en al zijn bekende en minder bekende hits.

Radio Veronica Top 1000 Allertijden – Waylon In Concert vindt plaats op 30 november en 1 december in Rotterdam Ahoy.

Podcast

In aanloop naar Radio Veronica Top 1000 Allertijden – Waylon In Concert verschijnt er, naast de muzikale verzameling van Waylon, ook een podcast op het pop-up station Waylon Non-Stop. Het gaat om een speciaal opgenomen podcast waarbij de zanger in gesprek gaat met Giel Beelen. De Veronica-dj, die de presentatie verzorgt van de optredens in Rotterdam Ahoy, kijkt samen met de zanger vooruit naar de komende concerten en praat uitgebreid over zijn carrière, privéleven en de Top 1000 Allertijden.

Setlist

Naast het pop-up station en de speciale podcast is er nog een nieuw element rondom Radio Veronica Top 1000 Allertijden – Waylon In Concert. Luisteraars krijgen de mogelijkheid om mee te beslissen over de samenstelling van de setlist. Gedurende de maand oktober kunnen zij in de Veronica Ochtendshow met Giel hun stem uitbrengen voor het openingsnummer, de favoriete Top 1000 Allertijden cover van voorgaande jaren, en een totaal nieuwe setlist suggestie.

Online Stations

Naast Radio Veronica en het Waylon pop-up station biedt Veronica nog zes andere online stations: Hits, Top 1000 Allertijden, 00’s Top 500, Non-stop, Veronica Rock Radio, Rock Hits Top 500 en Veronica Album Top 750. De radiozenders zijn te beluisteren via Internet, de app van de radiozender en via deze pagina.