Wedstrijd Oranje-dames halve finale WK Handbal live op Ziggo Sport

De wedstrijd tussen Nederland en Polen in de halve finale van het WK Handbal voor dames in vanavond live te volgen via Ziggo Sport. Ook betaalzender Ziggo Sport Totaal zendt de wedstrijd live uit.

Verrassend in de halve finale

Woensdag wonnen de dames van het Nederlands elftal op het wereldkampioenschap in Denemarken verrassend van Frankrijk. De overwinning van de Nederlandse vrouwen was de zesde in zeven WK-wedstrijden.

Polen

Vanavond wacht Polen als tegenstander in de halve finale in het Deense Herning, met dertienduizend toeschouwers op de tribune. Vorige week, in de laatste poulewedstrijd werd Polen nog met elf treffers (31-20) verschil verslagen. ‘We zijn halfweg in de knock-out, maar we verkeren in een flow’,  zei Wester over de twee schitterende handbalavonden die nog wachten in Denemarken tegenover de Volkskrant.

Live

De halve finale is vanavond live te zien bij Ziggo Sport. De wedstrijd begint vanavond om 18.00 uur en is live te zien op Ziggo Sport kanaal 14 (vanaf 17.45 uur). Monique Tijsterman en Bert Bouwer zullen als analist aanwezig zijn in de studio. Tevens wordt de andere halve finale op het WK om 20.45 uur tussen Noorwegen en Montenegro ook live uitgezonden bij Ziggo Sport. Raymond Koning geeft het commentaar bij de wedstrijden.

Televisiekijkers die geen abonnee zijn van Ziggo kunnen de wedstrijd ook zien via betaalzender Ziggo Sport Totaal Select. Via Internet is Ziggo Sport te zien via Horizon.tv voor abonnees van Ziggo.

Tweets:

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.