Wedstrijden Feyenoord, Ajax en AZ in Europa League live op radio en tv

Vanavond komen er drie Nederlandse clubs in actie in de UEFA Europa League. De wedstrijden van Feyenoord, Ajax en AZ Alkmaar zijn live te volgen op radio en televisie. Op televisie zullen RTL 7 en FOX Sports de wedstrijden uitzenden.

RTL7

De Europa League-avond is vanaf 18.00 uur live te volgen bij RTL 7 en wordt vanuit de studio in Hilversum gepresenteerd door Wilfred Genee, met Johan Derksen en René van der Gijp als analisten. Om 19.00 uur wordt live overgeschakeld naar Rotterdam waar Feyenoord de strijd aan gaat met Manchester United. Leo Driessen voorziet de wedstrijd van live commentaar. Na de wedstrijd in een bomvolle Kuip wordt er om 21.05 uur overgeschakeld naar de heksenketel in Athene, waar Ajax het opneemt tegen Panathinaikos. De wedstrijd van Ajax wordt van live commentaar voorzien door Koert Westerman. De derde Nederlandse ploeg die donderdag in actie komt is AZ. Zij spelen in Alkmaar thuis tegen het Ierse Dundalk. Vanaf 23.20 uur is een uitgebreide samenvatting van de wedstrijd in Alkmaar te zien. Aansluitend wordt om 23.45 uur een overzicht van de samenvattingen van alle overige wedstrijden uitgezonden.

FOX Sports

Betaalzender FOX Sports zendt vanavond ook diverse wedstrijden uit de Europa League live uit. Op FOX Sports 1 is het schakelprogramma Studio Europa League te zien waar gedurende de avond alle hoogtepunten zijn te zien. De wedstrijd tussen AZ en Dundalk wordt wel live uitgezonden door FOX Sports, vanaf 18.55 uur op FOX Sports 3. Daarnaast zijn ook de wedstrijden van Feyenoord en Ajax te zien bij de sportzender, alsmede Zorya Luhansk – Fenerbahce, Internazionale – Hapoel Beer-Sheva en Southampton – Sparta Praag.

NPO Radio 1

Op NPO Radio 1 zijn alle wedstrijden van de Nederlandse clubs vanavond live te volgen in het radioprogramma Langs de Lijn en omstreken. Het commentaar bij de wedstrijd Feyenoord – Manchester United is in handen van Jeroen Grueter en Jeroen Elshoff, de wedstrijd tussen AZ-Dundalk wordt op de radio gebracht door Frank Wielaard. Panathinaikos-Ajax wordt voorzien van commentaar van Andy Houtkamp en Arman Avsaroglu. NPO Radio 1 is te ontvangen via FM, DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Regionale radio

Ook de radiozender Radio Rijnmond en NH besteden vanavond aandacht aan de wedstrijden van Feyenoord, AZ en Ajax. Bij Radio Rijnmond is het verslag in de Kuip in handen van  Dennis van Eersel en Sinclair Bischop. De presentatie vanuit de Kuip is in handen van Etienne Verhoeff.

De regionale radiozenders zijn regionaal te ontvangen via FM, DAB+, landelijk via vrijwel alle digitale radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.