Derde editie ‘Week van de digitale radio’ weer afgesloten

Vandaag is de ‘Week van de digitale radio’ weer afgesloten. Joanne van Goethem uit Terneuzen is vandaag de winnares geworden van de auto met een digitale DAB+ autoradio.

Hoofdprijs

De ‘Week van de digitale radio’ begon afgelopen maandag. Vandaag werd de week afgesloten in Hilversum bij ‘Beeld en Geluid’. Joanne van Goethem won de prijs vandaag van de overige dagwinnaars van de prijsvraag op de website Digitalradio.nl tijdens het finalespel in ‘Beeld en Geluid’. Digital Radio NL is het overkoepelende platform rond DAB+ in Nederland waarin alle radiozenders zowel op landelijk, regionaal als publiek als commercieel- niveau samenwerken. Daarnaast gaven tijdens de week van de digitale radio veel radiozenders DAB+ radio’s weg aan hun luisteraars.

Bekendheid

De Week van de Digitale Radio is bedoeld om de bekendheid en voordelen van digitale radio en in het bijzonder DAB+, de opvolger van FM, onder de aandacht te brengen. Jacqueline Bierhorst, Project Director Digital Radio NL is tevreden over de week: “Wij kijken terug op een geslaagde derde editie van de Week van de Digitale Radio. Het is een uniek event waarbij alle aangesloten radiostations de handen ineenslaan. We streven ernaar dat mensen zo goed mogelijk geïnformeerd worden over de mogelijke vormen van digitaal luisteren, waaronder DAB+.”

Popup radiozender

Het was de bedoeling om bij deze derde editie van de ‘Week van de digitale radio’ ook een tijdelijke radiozender exclusief via DAB+ te beluisteren zou zijn. Dit plan is om onduidelijke redenen niet doorgegaan.

Social Media:

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.