Wild FM gaat verder als Wild Hitradio

De regionale commerciële radiozender Wild FM krijgt een nieuwe naam: Wild Hitradio. Dit bericht de radiozender in een persbericht. Er is al een start gemaakt met de naamswijziging. Zo is twitter van @WildFM naar @WildHitradio omgezet. Dit geldt ook voor Facebook, Snapchat en de website.

Domein ontnomen

Volgens de radiozender is het kapen het domein WildFM.nl de directe aanleiding voor de naamswijzigng. Het oude domein is volgens de radiozender gekaapt door Bas Emons. “Emons is eerder in opspraak geweest voor een soortgelijke actie bij Decibel.”, aldus
de radiozender.

Naamswijziging

In de nieuwe naam voor de radiozender verdwijnt de toevoeging FM. “Wij faden de term ‘FM’ langzaam uit, zodat onze andere platforms ‘Wild’ kunnen dragen en het op DAB+ ook nog te snappen valt. Het domein wildfm.nl was niet meer in bezit van WildFM. We hebben daarom van een nood een deugd gemaakt en heb ik besloten om per direct van dit domein af te stappen te genieten van volledige onafhankelijkheid. Dat laatste voelt goed!” aldus Rick Waltmann, stationdirector van Wild Hitradio.

November

Vanaf begin november zal het volledige radiostation voorzien zijn van de nieuwe naam en start het radiostation de eerste week van november met het dagelijks weggeven van “compleet verzorgde wintersportreizen in luxe vijf sterren resorts.”

“Het loopt weer lekker”

Volgens Waltmann loopt het weer goed bij de radiozender: “Het loopt weer lekker bij Wild. Het station leeft en is in volle bloei. Dat heeft ook te maken met de samenwerkingen van het afgelopen jaar. Zo zijn wij mediapartner van een beachclub, trekken wij de regio weer in en hebben wij onlangs ons eigen inpandig Wild Cafe geopend. Dat is een besloten café waar wij live vanuit kunnen uitzenden. Ik merk dat men ons weer opzoekt. En als daarbij de NLO (redactie: Nationaal Luister Onderzoek) cijfers dan ook nog eens goed zijn, is dat reden genoeg voor ons team om deze successen te vieren. Dat is het enige wat telt.”

Wild Hitradio is te beluisteren in Noord-Holland via FM, in grote delen van Nederland via DAB+ en wereldwijd via internet.

Audio:

Tweets:

https://twitter.com/WildHitradio/status/780370651051941889

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.