Wild FM gaat werken met regio-edities

wildfmDe regionale commerciële radiozender Wild FM Hitradio uit Amsterdam maakt definitief een doorstart middels een overname “door een consortium van investeerders en bevlogen radio-ondernemers”

, aldus Wild FM in een persbericht vandaag. De nieuwe investeerders in Wild FM zijn Hans Kortlevers (internationaal vastgoed investeerder) en Henk Zeeman (grondlegger van Elma Multimedia). Elma is al meer dan dertig jaar werkzaam op het gebied van on- en offline media; van magazines tot (mobiele) websites, van apps tot web-TV.

Binnenkort gaat de nieuwe programmering van start. De nieuwe man achter de programmering is Koen van Tijn. Hij stond in 2004 ook aan de wieg van Wild FM. Via Internet-fora is al een gedeelte van de programmering uitgelekt. De ochtendshow zal in handen blijven van Anthony Timmers en Dyantha Brooks. Koen van Tijn is te horen tussen 10-13 uur en Lucas Degen tussen 13-16 uur. Tussen 16-19 uur zal Dimitris Kops te horen zijn.

Regio-edities
Wild FM Hitradio opereert vanuit Amsterdam en gaat binnenkort meerdere regio-edities in de markt zetten. Ook zal er flink worden geïnvesteerd in marketing om de naam Wild FM nog bekender, groter en commercieel aantrekkelijker te maken. Het station zal duidelijk worden gepositioneerd. Bas Emons zal naar verluid het salesteam gaan leiden. 

Wild FM blijft te beluisteren via de FM-frequenties: Groot Amsterdam 93.6 FM, Alkmaar 96.3 FM, Haarlem 97.3 FM, Purmerend 97.4 FM. Daarnaast is Wild Fm wereldwijd te horen via Internet. Of Wild FM terugkeert op de kabel is niet duidelijk. Binnenkort moet de nieuwe website van de zender zichtbaar zijn op: http://wildfm.nl/