Wild FM Hitradio breidt uit met nieuwe DJ’s en programmering

Wild FM Hitradio heeft haar programmering uitgebreid met nieuwe DJ’s waaronder Erwin van der Bliek.

Meer nieuwe namen

Naast Erwin van der Bliek keert ook Michiel Zwartepoorte terug bij de radiozender. Daarnaast is Frank Schildkamp de nieuwe stationmanager bij de regionale commerciële radiozender en is Coen Bom aangesteld als nieuwe music director. Zowel Coen Bom als Frank Schildkamp waren in het verleden werkzaam bij Fresh FM.

“Uplifting”

Frank Schildkamp over de nieuwe programmering: “Ik vind het woord “uplifting” het best passen bij het gevoel dat het nieuwe Wild FM wil uitstralen. Dat moet tot uiting komen in de muziek, maar ook in het nieuws en de programma’s. Wild FM komt dan wel uit Amsterdam, maar we willen dé zender zijn voor heel Noord-Holland en sinds kort Flevoland. Gekscherend zeggen we dat wij ons richten op het leuke deel van Nederland. Muzikaal gezien zal Wild FM ook ruimte maken voor de wat “oudere”; tracks, waardoor er meer verrassing in de muzieksamenstelling moet komen.“.

Nieuwe programmering

Per vandaag, zaterdag 16 maart, start de nieuwe programmering, met op zaterdag van 15 tot 18 uur de Wild 40, een nieuwe hitlijst met Peter van Leeuwen, gevolgd door een ander radiodier, Erwin van der Bliek. Zijn zaterdagavondshow ‘Wild FM On Fire’ gaat van 18 tot 20 uur een brug bouwen tussen de hits en de Wilde zaterdagavond. Na 20 uur pakt DJ Jurgen zijn ID weer op.

Erwin van der Bliek zal ook gedurende de week dagelijks te beluisteren zijn in de Wild Lunch tussen 12 en 14 uur. Dimitris Kops zal tussen 14 en 16 uur te beluisteren blijven. De rest van de weekprogrammering is ongewijzigd, met Jurgen Rijkers in Wake Up Wild, Frank Schildkamp in Wild Classics, Wouter Kooiman in de middag van 16 tot 18 uur en Nick Velderman opent de avond.

Luisteren

Wild FM is in Noord-Holland te beluisteren via FM, in de Randstad via DAB+ (kanaal 8A) en wereldwijd via Internet.