Wild Hitradio van start met nieuwe programmering

Het regionale commerciële radiostation Wild Hitradio is het nieuwe jaar gestart met een nieuwe programmering. Dit bevestigt Rick Waltmann, Station-Director bij de radiozender, tegenover deze website.

Ochtendshow

Rick Waltmann is sinds 2 januari de DJ van de dagelijkse ochtendshow ‘Wild Wake-up’ op de radiozender. Waltmann presenteert de show tijdelijk tot er een nieuwe DJ is gevonden. Waltmann geeft aan dat sollicitaties van harte welkom zijn bij de radiozender. Patrick Coelho, die de ochtendshow tot op heden presenteerde, is overgestapt naar FunX. Tussen 9-12 uur is het programma ‘Wild Classics’ te horen met Wouter Kooiman.

Lunch

Het lunchprogramma Wild Lunch (12-14 uur), wordt vanaf nu gepresenteerd door Theun Herder. Tussen 14-16 uur is vanaf nu Nick Velderman te horen die voorheen te horen was op de zaterdag en zondagochtend.

Vrijdagavond

Op vrijdagavond presenteert Frank van Huussen tussen 18 en 20 uur de “Wild Weekend Chart.” Het uur daarna is zijn programma “Dance Files” te horen. Dit programma is afkomstig van Fresh FM. Keanu sluit de vrijdagavond af met de populaire Wild WeekendMix.

Weekeinde

In het weekeinde zijn vanaf nu ook nieuwe talenten te horen zoals Peter Hanegraaf (12-14 uur) en Michiel Zwartepoorte (19-21 uur). Waltmann geeft tegenover deze website aan dat er eind januari nog een talent wordt toegevoegd aan de line-up van de radiozender. Dat betreft géén nieuw maar landelijk bekend talent.

Luisteren

Wild Hitradio is in Noord-Holland te ontvangen via de FM, in grote delen van Nederland via DAB+ en wereldwijd via Internet.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.