Wilfred Hardeman nieuwe directeur Groot Nieuws Radio

Het bestuur van Groot Nieuws Radio heeft Wilfred Hardeman benoemd tot directeur van het christelijke radiostation. Hij volgt Koos Timmer op, die in december 2014 aantrad als interim-directeur.

Stabiele en talentvolle directeur

“Het bestuur kiest met Wilfred Hardeman voor een stabiele en talentvolle directeur. We hebben er het volste vertrouwen in dat Wilfred met zijn ruime ervaring en verbindende persoonlijkheid de man is die Groot Nieuws Radio en de teamleden verder kan ontwikkelen.”, aldus Ron de Rover, voorzitter van de Raad van Bestuur in een persbericht.

Vanaf april aan de slag

Vanaf april gaat Hardeman aan de slag in zijn nieuwe functie. “Ik zie het als mijn missie om leiding te geven aan een radiostation dat christenen in Nederland wil verbinden en uitdagen om actief met hun geloof aan de slag te gaan. Met onder andere het winnen van de Gouden RadioRing is vorig jaar bewezen dat er behoefte is aan christelijke radio.”

Betrokken

Hardeman werkte het afgelopen jaar al nauw samen met interim-directeur Koos Timmer. De Rover: “Op deze manier raakte Wilfred meer betrokken bij de bedrijfsvoering en is hij toegegroeid naar de functie van directeur. We zijn zeer tevreden hoe Koos het afgelopen jaar de reorganisatie heeft geleid en de basis heeft gelegd. Samen met Wilfred en zijn team willen we de komende jaren verder bouwen aan dit mooie radiostation.”

Vanaf de start betrokken

Al vanaf de start in 2007 is Wilfred Hardeman betrokken bij Groot Nieuws Radio. Hij presenteerde de programma’s Ochtendeditie en De Dag Van Vandaag. Sinds 2012 gaf hij leiding aan de redactie van Groot Nieuws Radio.

Tweets:

https://twitter.com/WilfredHardeman/status/700564875446243332

 

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.