Wimbledon live in 3D te zien met BBC HD en Caiway

caiwIn samenwerking met BBC HD geeft Caiway aanstaand weekend de Wimbledon tennisfinales live in 3D en HD-kwaliteit door! Alle digitale tv-abonnees van Caiway die in het bezit zijn van een HD-ontvanger en een 3D-televisie kunnen zo op de eerste rij zitten tijdens de dames- en herenfinale van het welbekende grastoernooi in Londen.

BBC HD is normaal alleen te zien voor abonnees met het HD pakket op voorkeuze 419 en dit weekend dus voor alle tv-abonnees van Caiway!Wimbledon in 3D bij BBC HD

Om Caiway klanten te laten genieten van toptennis in de beste kwaliteit is BBC HD van vrijdag 1 tot en met maandagochtend 4 juli beschikbaar voor alle tv-abonnees van Caiway met een HD-ontvanger. Glasvezel abonnees van Caiway beschikken al over een HD-ontvanger. Om de uitzendingen in 3D-kwaliteit te kunnen zien is naast de HD-ontvanger ook een 3D-televisie met 3D-bril nodig. Heeft de klant geen 3D-televisie, dan zijn de Wimbledon finales aankomend weekend ook in HD-kwaliteit te zien op BBC One HD* (voorkeuze 410).