WK beachvolleybal live bij de NOS

Vandaag gaat in Nederland het WK Beachvolleybal van start op vier verschillende locaties. Aan het evenement doen 96 teams mee. De NOS besteedt ruim aandacht aan dit evenement. Op NPO 3 zal tot en met 5 juli iedere dag een speciaal avondprogramma te zien zijn tussen 19.30 uur en 21.00 uur. Naast live beachvolleybal vanuit Den Haag, Amsterdam, Rotterdam of Apeldoorn ontvangt presentator Jeroen Stomphorst diverse gasten uit de wereld van het beachvolleybal en ver daarbuiten.

Online

Ook online besteedt de NOS veel aandacht aan het WK Beachvolleybal via NOS.nl Daar zijn naast het avondprogramma ook ‘live’ bijna alle duels van de negen Nederlandse koppels te zien.

Het commentaar tijdens de partijen wordt verzorgd door het trio Maarten Tip, Arman Avsaroglu en Arno Vermeulen. Daarnaast gaat Erben Wennemars op zijn eigen, bekende, enthousiaste manier reportages maken voor het avondprogramma.

Omroep West

Ook Omroep West besteedt aandacht aan het WK Beachvolleybal met elke dag vanaf 17.30 uur een verslag van het mondiale evenement in het TV West Nieuws en dagelijks op de website van Omroep West vanuit speelstad Den Haag