WK Darts: Kwartfinales met Van Gerwen en Barneveld live op RTL 7

Vanavond worden de laatste twee kwartfinales gespeeld op het WK Darts in Londen. Zowel Michael van Gerwen als Raymond van Barneveld moeten een wedstrijd spelen.

Kwarfinales

De eerste twee kwartfinale op het WK Darts van dartsbond PDC zijn vanmiddag al gespeeld. Zowel de huidige wereldkampioen Gary Anderson als Peter Wright wisten hun wedstrijd te winnen. Vanavond staan de laatste twee kwartfinales op het programma. Beide wedstrijden zijn live te volgen op RTL 7 en RTL 7 Dartsradio.

Gerwen en Barneveld

De eerste wedstrijd is die tussen Michael van Gerwen en Daryl Gurney. Van Gerwen wist gisteren overtuigend te winnen van Darren Webster. Raymond van Barneveld speelt vanavond tegen niemand minder dan Phil Taylor. Van Barneveld won in de vorige ronde zijn wedstrijd tegen Adrian Lewis in een echte kraker.

RTL 7

RTL 7 zendt beide kwartfinales vanavond live uit. De uitzending begint om 20.00 uur. De wedstrijden zullen van commentaar worden voorzien door Jacques Nieuwlaat en Frank Vischschraper. De wedstrijd is ook te zien via een betaalde livestream op de website van RTL 7 Darts. Daarnaast is de wedstrijd ook te volgen via RTL 7 Dartsradio.

Volgende ronde

Mochten de Nederlanders de kwartfinales overleven dan komen zij elkaar tegen in de halve finale die op zondag 1 januari wordt gespeeld. De finale staat op maandag 2 januari op het programma.

Tweets:

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.