WK Handbal live bij Ziggo Sport en Ziggo Sport Totaal

Vanaf vandaag vindt het WK Handbal voor vrouwen plaats in Denemarken. Het toernooi is uitgebreid en live te volgen op Ziggo Sport en Ziggo Sport Totaal.

Ziggo Sport

Ook Nederland doet mee aan dit toernooi en opent vandaag tegen China. De wedstrijd begint om 16.15 uur en is live te volgen op Ziggo Sport en Ziggo Sport Totaal. Daarna volgen de andere duels in Groep B met Angola, Zweden, Cuba en Polen. Ziggo Sport zendt de wedstrijden live uit. De zender is gratis te zien voor abonnees van kabelaar Ziggo op kanaal 14 en via de Horizon Go-app.

Bij de openingswedstrijd schuiven voormalig bondscoach Bert Brouwer en voormalig international Natasja Burgers aan als analisten in de studio. Trainster Monique Tijsterman en handbalster Esther Schop beschouwen Angola-Nederland voor en na. Raymond Koning doet het commentaar bij de duels.

Speelschema Oranje-dames

De verrichtingen van de Nederlandse ploeg zijn tijdens het WK Handbal te volgen op Ziggo Sport en Ziggo Sport Totaal. Zo is op zondag de wedstrijd Angola – Nederland (18.30 uur), dinsdag Zweden – Nederland (20.45 uur), woensdag Cuba – Nederland (16.15 uur) en vrijdag Nederland – Polen (18.30 uur) te zien op de sportzender. De wedstrijden zijn ook live te volgen via Ziggo Sport Totaal met uitzondering van de wedstrijd tegen Zweden.

Het Wereldkampioenschap handbal voor dames duurt nog tot en met 20 december.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.