WK Matchplay Golf live op Sport1

sport1Sport 1 doet van vandaag tot en met zondag live verslag van de World Golf Championship-Accenture Match Play Championship dat plaatsvindt op op de Dove Mountain golfbaan in de Amerikaanse staat Arizona. 

De beste 64 spelers van de wereld doen aan dit toernooi mee, onder wie Luke Donald, Ian Poulter, Tiger Woods, Darren Clarke, Ernie Els, Jason Day, Rickie Fowler, Jim Furyk, Sergio Garcia, Rory McIlroy en titelverdediger van 2012: Hunter Mahan.

 

 Het World Golf Championship-Accenture Match Play Championship is een van de vier World Golf Championships. Het toernooi wordt georganiseerd door de International Federation of PGA Tours. 

Sport 1 Golf zendt het toernooi 5 dagen live uit. De uitzendingen beginnen rond 18.00/19.00 uur en zijn te zien op Sport 1 Golf en gedeeltelijk op Sport 1 Select (HD). Sport 1 Select (HD) is in de maand februari “zender van de maand” bij veel digitale televisieaanbieders en daardoor door abonnees van deze digitale aanbieders ook zonder abonnement op Sport 1 te zien.