WK Rugby zes weken lang bij RTL 7

RTL 7 staat tot en met zaterdag 31 oktober in het teken van het WK Rugby dat zes weken lang in Engeland wordt gespeeld. Er zijn meer dan 20 matches live te zien bij RTL 7.

RTL 7

Op wedstrijddagen worden in een studioprogramma alle ins & outs van het WK besproken door Marcel Maijer, technisch analist en oud-rugbyspeler JayJay Boske en een wisselende gast. Zo zal vanavond bij de openingswedstrijd rugbyfan René van der Gijp aanschuiven en is op zaterdag 19 september Peter Heerschop te gast. Hij ging speciaal voor RTL naar Engeland op zoek naar de magie van het rugby. Het commentaar is van Robbert Remering en Alex Lely. Zij worden bijgestaan door co-commentatoren Richard van den Broek (videoanalist) en oud-international én vader van Tim Visser, Marc Visser.

WK Rugby

Het WK Rugby wordt sinds 1987 eens in de vier jaar gehouden en dat maakt dit het achtste wereldkampioenschap. Na het WK Voetbal en de Olympische Spelen is het WK Rugby het derde grootste sportspektakel ter wereld. Deelnemende landen zijn onder meer rugbygrootheden als: Australië, Zuid-Afrika, Nieuw-Zeeland en Engeland. Nieuw-Zeeland won tijdens het vorige WK de titel door Frankrijk in de finale met 8-7 te verslaan. Het WK Rugby wordt verspreid over dertien stadions gespeeld. De finale, halve finale en twee kwartfinales vinden plaats in het beroemde stadion Twickenham in Londen. Dit is het thuishonk van het Engelse rugbyteam en heeft een capaciteit van 82.000 toeschouwers.

Engeland – Fiji

Het WK Rugby is vanaf vanavond te zien bij RTL 7. Vanaf 20.30 uur is er een voorbeschouwing op het WK Rugby, om 21.00 uur gevolgd door de openingswedstrijd tussen gastland Engeland en Fiji. Voetbal Inside wordt eenmalig verschoven naar 19.00 uur. Actuele uitzendtijden zijn te vinden op www.rtl.nl/wkrugby

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.