WK voetbal op twee kanalen bij NOS en VRT

voetbalIn de laatste ronde van de groepsfase op het WK voetbal in Brazilië worden de wedstrijden tegelijkertijd afgewerkt. Deze duels zijn bij de NOS en de Vlaamse VRT op twee verschillende kanalen te bekijken.

NOS
Nederland 1 staat vanavond in het teken van de wedstrijd tussen Nederland en Chili. Die wedstrijd begint om 18.00 uur. Het andere duel in groep B tussen Spanje en Australië wordt op hetzelfde tijdstip uitgezonden op Nederland 2. De ontknoping in groep A, waar de tegenstander van Oranje in de volgende ronde komt uitgerold, is later op de avond op dezelfde manier te volgen. Vanaf 22.00 uur is Kroatië – Mexico te zien op Nederland 1. Het duel tussen gastland Brazilië en Kameroen op Nederland 3. Alle duels zijn ook rechtstreeks te volgen op NOS.nl en NOS Langs de Lijn (op Radio 1). Een compleet overzicht van de uitzendingen van het WK-voetbal bij de NOS vind je hier. Natuurlijk zijn alle wedstrijden ook live te volgen via Internet: http://nos.nl/wk2014/live/

VRT
Ook de Vlaamse publieke omroep gaat het WK-voetbal nu verspreiden over twee tv-zenders. Tot op heden waren alle uitzendingen te volgen via VRT Canvas (HD), maar met ingang van vandaag zal ook het derde televisienet van de VRT, KetNet/Op12, worden ingezet voor het verslaan van het WK-voetbal. Het derde Vlaamse publieke televisienet is via vrijwel alle digitale televisieaanbieders in Nederland te volgen. Abonnees van Digitenne van KPN kunnen VRT Ketnet/OP12 pas per 1 oktober zien. Ook via VRT Raido 1 en www.sporza.be worden de kijkers en luisteraars in Vlaanderen op de hoogte gehouden.