Nations League, Oranje, Nederland, voetbal

WK Vrouwenvoetbal: Nederland-Japan live op NPO 3

Vanavond spelen de Oranje Leeuwinnen hun wedstrijd in het wereldkampioenschap in de achtste finale tegen Japan. De wedstrijd is live te volgen op radio en televisie.

Achtste finale

In de achtste finale neemt Nederland het op tegen de dames van Japan. Nederland kwam als groepswinnaar uit de bus in een poule met Canada, Kameroen en Nieuw Zeeland. De dames behaalde in drie wedstrijden drie punten. Vanavond staat de eerste finale-wedstrijd op het programma. In de achtste finale is Japan de tegenstander. Japan eindigde als tweede in haar poule. De wedstrijd wordt vanavond gespeeld in het Stade Roazhon Park in Rennes en begint om 21.00 uur.

NPO 3

De wedstrijd Nederland – Japan is live te volgen op NPO 3. De voorbeschouwing begint om 20.25 uur met het programma NOS Studio France. Na afloop is er een uitgebreide nabeschouwing te zien. De wedstrijd is ook live te volgen via een livestream op NOS.nl.

NPO Radio 1

Via de radio is de wedstrijd live te volgen via Langs de Lijn en Omstreken op NPO 1. De radiozender is te beluisteren via FM en/of DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.