WK Wielrennen in Amerika bij de NOS

Tot en met zondag 27 september het Amerikaanse Richmond in de staat Virginia het straattoneel van de wereldkampioenschappen wielrennen op de weg. Het WK is uitgebreid te volgen via de NOS.

Tom Dumoulin

Voor Nederland heeft bondscoach Johan Lammerts en zijn selectie zetten alles op alles om een of meer medailles in de wacht te slepen tijdens het WK Wielrennen. Na zijn aansprekende prestaties in de Vuelta zijn de blikken vooral gericht op Tom Dumoulin in de individuele tijdrit. De individuele tijdrit voor mannen wordt woensdag 23 september gehouden.

NOS

De NOS zendt de belangrijkste disciplines uit, rechtstreeks of in samenvatting in de reguliere uitzendingen van NOS Sport. Alle wedstrijden zijn live te volgen op NOS.nl en de NOS app. Op NPO Radio 1 verzorgt NOS Langs de Lijn de WK-bijdragen.

Het commentaar bij de livestreams en op NPO Radio 1 komt van Gio Lippens. Verslaggever Han Kock doet de interviews. Het commentaar bij de wegwedstrijden van de vrouwen wordt verzorgd door Herbert Dijkstra en Adrie Visser en bij de mannen door Herbert Dijkstra en Maarten Ducrot. Een overzicht van de uitzendtijden is te vinden
via de NOS.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.