World Cup of Darts live op RTL7 en Internet

Tot en met 5 juni wordt de PDC World Cup of Darts in de Eissporthalle te Frankfurt gehouden. Het toernooi is live te zien op RTL7 en de website rtl7darts.nl.

Landenteams

Bij de World Cup of Darts wordt er gespeeld door landenteams: elk land wordt vertegenwoordigd door twee spelers. Voor Nederland zullen Michael van Gerwen en Raymond van Barneveld samen spelen. Naast Nederland zijn natuurlijk ook Engeland (Phil Taylor & Adrian Lewis), Schotland (Gary Anderson & Robert Thornton), Australië (Simon Whitlock & Kyle Anderson) en België (Kim Huybrechts & Ronny Huybrechts) van de partij.

Prijzengeld

In totaal wordt er dit weekeinde in Duitsland 250.000 Britse Ponden verdeeld aan prijzengeld en het winnende land gaan met 25.000 Britse Ponden per speler naar huis. In 2015 werd het toernooi gewonnen door Engeland, in 2014 was Nederland (met Raymond van Barneveld en Michael van Gerwen) de winnaar. Ook in 2010 werd de World Cup of Darts gewonnen door Nederland, destijds met het duo Co Stompé en Raymond van Barneveld).

Verslag

RTL7 zal uitgebreid verslag doen van PDC World Cup of Darts. Alle wedstrijden zullen live te zien zijn via de stream. Ook op RTL7 is er de komende dagen veel aandacht voor de World Cup te zien. Vanavond wordt er vanaf 20.00 uur live overgeschakeld op RTL7 naar Frankfurt. Ook op vrijdagavond zijn vanaf 20.00 uur de wedstrijden van de World Cup te zien op RTL7. Zaterdagavond beginnen de uitzendingen van RTL7 darts vanaf 19.45 uur en op zondag, de finaledag, begint de uitzending al om 18.00 uur.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.