WOS Media is Lokale Omroep van het Jaar

lokaleomroepTijdens het uitreiken van de Lokale Omroep Awards is de lokale omroep WOS Media uit de gemeente Westland uitgeroepen tot lokale omroep van het jaar. De awards werden uitgereikt tijdens een speciale bijeenkomst in Beeld en Geluid in Hilversum en vormen de afsluiting van de Week van de Lokale Omroep.

Overige winnaars De Lokale Omroep Awards
– Radio: Skyline RTV (Uden, Veghel): 55 Plusshow
– Televisie: Omroep Venray: Passie voor de toren
– Crossmediaal: RTV NOF (Dantumadeel,Dongeradeel, Kollumerland): Intocht Sinterklaas Dokkum
– Nieuws en Actualiteiten: TV Enschede FM: Twents Gemeenteraadsverkiezingendebat 2014
– Presentatietalent (televisie): Margriet van der Eijk (WOS Media)
– Presentatietalent (radio): Luuk en Rein (GLOW FM)

De WOS laat volgens de jury op een eigentijdse manier zien hoe een omroep moet functioneren in de regio/streek waarin zij verankerd zijn. Ze zijn een model-omroep voor andere streken in Nederland.  Een prima omroep met een goede combi van marketing, bedrijfsvoering en een programmering met focus op de leefwereld van het Westland en omstreken in al haar facetten. Van actualiteit, sport tot cultuur. Alles vind je bij deze omroep. Met eigen middelen en minimale subsidie een volwaardige omroep die fris oogt en durf toont. Dit wil de jury belonen.  WOS Media is dan ook terecht de Lokale Omroep van het Jaar 2014.

De Organisatie van Lokale Omroepen in Nederland (OLON) is initiatiefnemer van de Lokale Omroep Awards. Met het uitreiken van deze prijzen wil de OLON de hoge kwaliteit van lokale omroepprogramma’s verder bevorderen en de lokale omroepsector beter profileren. De OLON behartigt de belangen van 282 publieke lokale omroepen in Nederland.