WOS Media zendt Westlandse Ride live uit

De streekomroep WOS Media zendt dit weekeinde de Westlandse Ride live uit via radio en televisie.

Westlandse Ride

Tijdens de Westland Ride fietsen ongeveer vijftig teams vierentwintig uur lang rondes van dertig kilometer voor het goede doel: de strijd tegen kanker. En dan dit jaar in het bijzonder voor de Daniel den Hoed-kliniek in Rotterdam. Het evenement start zaterdag op het Wilhelminaplein in Naaldwijk om 14.00 uur en vanaf dan gaat het dus door tot 14.00 uur zondagmiddag. Naast de 24-uurs rit zijn er zondag ook vrije toertochten van 25, 50 en 100 kilometer.

WOS Media

De streekomroep WOS Media uit het Westland is bij dit evenement aanwezig n een glazen studio. Op het Wilhelminaplein zendt WOS Radio zaterdag vanaf 12.00 uur live uit en ook WOS TV schakelt om 14.00 uur live in om mee te kijken naar de start. In de studio komen allerlei gasten langs: zoals mensen die vertellen over de ziekte, vertegenwoordigers van de wielrenners en mensen die geld hebben ingezameld voor het goede doel. Ook zijn er optredens van diverse artiesten, staan er verslaggevers langs de route en is er een verslaggever die vertelt hoe de sfeer op het plein is.

Radio, televisie en Internet

WOS Radio is in de regio Westland te ontvangen in de ether via 87,6 MHz, kabel 93,1 MHz / 107.9 MHz en ook via diverse digitale aanbieders in de regio Westland. Alles is ook live te volgen via Internet: wos.nl/westlandseride

 

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.