XITE Music bij Ziggo komt met maandelijks themakanaal

De nieuwe muziekdienst XITE Music is per 1 april bij Ziggo te beluisteren. De muziekdienst komt ook met een maandelijkse themazender waar elke maand een ander thema is te beluisteren.

XITE Music vervangt Stingray

Zoals eerder aangekondigd vervangt de kabelaar per 1 april de non-stop muziekkanalen van Stingray door XITE Music. De 40 radiozenders zijn vanaf die datum op dezelfde kanaalnummers  te vinden als nu de radiozenders Stingray zijn te ontvangen (kanaal 863 tot en met 902).

Via dit aanbod zullen onder andere de themazenders Zero Heroes, Love, 80’s Flashback, Twist Again, In de Kroeg, XITE Hits, POP NL en nog veel meer zenders te beluisteren zijn. Voor het beluisteren van de radiozenders is een abonnement nodig op TV Standard.

Verbeteren

Ziggo zegt met de vervanging van de muziekkanalen van Stingray door XITE Music haar aanbod te verbeteren. “Met XITE Music bieden we muziek en kanalen die passen bij alle mogelijke situaties en stemmingen.”, aldus de kabelaar.

Ziggo Dome

Met de komst van XITE Music komt er ook een non-stop radiozender die volledig geprogrammeerd wordt rondom de optredens in de Ziggo Dome.

Maandelijks themakanaal

Daarnaast zal er via de nieuwe muziekdienst elke maand een themakanaal met muziek in een thema dat bij die maand hoort te horen zijn. Voor de maand april is het thema ‘Oranje Boven’. Dit alles heeft natuurlijk te maken met Koningsdag dat 27 april wordt gevierd.

App

Stingray beschikt momenteel ook over een app op smartphone en tablet waarmee naast de 40 lineaire radiokanalen ook naar tientallen extra kanalen extra geluisterd kan worden. Om deze app te activeren moet de klant beschikken over non-stop muziekkanalen van Stingray die via zijn of haar aanbieder worden doorgegeven. Een dergelijke app zal in eerste instantie niet beschikbaar zijn bij XITE Music. Volgens Ziggo komt er echter op termijn wel een app beschikbaar.

Sociale media:

https://www.instagram.com/p/BvCJGz5Do3-/