Ziggo vervangt radiozenders Stingray door XITE Music

Per 1 april verdwijnen de non-stop radiozenders van Stingray in het digitale radiopakket van aanbieder Ziggo.

Exclusief

Ziggo kondigt vandaag aan dat per 1 april de non-stop muziekzenders van XITE Music worden aangeboden in het digitale radiopakket. De dienst wordt volgens de aanbieder exclusief aangeboden aan Ziggo.

Reclamevrij

Met XITE Music luister je reclamevrij naar al je favoriete muziek op 40 radiokanalen. Van Golden Oldies en Nederlandse Hiphop tot kinderliedjes.”, aldus de aanbieder. De radiozenders zijn vanaf 1 april op dezelfde kanaalnummers te vinden als nu de radiozenders Stingray zijn te ontvangen (kanaal 863 tot en met 902). Voor het beluisteren van de radiozenders is een abonnement nodig op TV Standard.

XITE is al actief met een lineaire televisiezender die bij diverse aanbieders wordt doorgegeven. Daarnaast biedt de clipzender ook een interactief-aanbod van clips dat onder andere via Ziggo is te bekijken.

Penthouse Gold

De kabelaar voert per 1 april nog meer wijzigingen door. De televisiezender Penthouse HD1 gaat verder als Penthouse Gold. De zender is en blijf te zien op kanaal 792 voor abonnees van het aanvullende pakket Movies & Series XL of Erotiek

Disney Junior

Zoals eerder al aangekondigd stopt Disney Junior per 1 april met uitzenden in Nederland en vervalt zo ook bij aanbieder Ziggo. Disney lanceert op termijn haar streamingdienst Disney+ en neemt hoogstwaarschijnlijk daarom afscheid van de lineaire televisiezender. “Een deel van de programmering van Disney Junior blijft te zien bij Disney Channel op kanaal 27.”. Er komt geen vervangende zender aldus Ziggo.