Youfone breidt tv-dienst verder uit met Ziggo Sport Totaal

Aanbieder Youfone biedt sinds deze week ook de mogelijkheid aan om de sportzenders van Ziggo Sport Totaal af te nemen. Abonnees met een tv ontvanger van Youfone kunnen voor 13,95 Euro per maand kijken naar Ziggo Sport Totaal.

Zes sportzenders

Ziggo Sport Totaal bestaat uit zes lineaire televisiezenders met aandacht voor verschillende sporten, waaronder voetbal, golf, basketbal, tennis en autosport. Ziggo Sport Totaal is te ontvangen bij een Alles-in-1, TV & Internet of TV Thuis pakket en uitsluitend voor abonnees met een tv ontvanger van Youfone. Vier van de zes televisiezenders van Ziggo Sport Totaal worden in HD-kwaliteit doorgegeven.

Basispakket

Onlangs werd het basispakket uitgebreid met de Belgische zenders Eén en Canvas en zijn de extra pakketten aangevuld met de zenders Fine Living en Family7. De meeste zenders in het basispakket worden in HD-kwaliteit doorgegeven.

Ook komen er begin februari diverse Scandinavische krimi’s beschikbaar van Lumière.

Concurrentie voor de grote jongens

Youfone startte september vorig jaar met haar televisie en internetdienst. De provider zegt de concurrentie met de ‘grote’ jongens Ziggo en KPN aan te gaan en uit te dagen. In drie jaar tijd streeft het bedrijf naar 160.000 abonnees en wil daarmee geen kleine provider zijn.

De aanbieder is (mede) in handen van de Rotterdammer Valentijn Rensing. Meer informatie via de website van Youfone.