Zender van de maand: AMC bij SKV Veendam, RTL Lounge bij Caiway

In de maand mei is de televisiezender AMC de zender van de maand bij aanbieder SKV uit Veendam. Caiway biedt in de maand mei de tv-zender RTL Lounge.

Zender van de maand

Aanbieders van digitale televisie bieden met de zender van de maand de mogelijkheid om kijkers kennis te laten maken met een zender die normaal alleen in een aanvullende pakket is te zien. Dit wordt de zogenaamde zender van de maand genoemd.

SKV

Bij aanbieder Stichting Kabelnet Veendam (SKV) is in de maand mei de televisiezender AMC de zender van de maand. AMC biedt filmklassiekers en dramaseries van eigen productie. De zender is voor alle abonnees met digitale televisie te zien via kanaal 999. Normaal maakt de zender onderdeel uit van een aanvullend pakket.

Caiway

Bij aanbieder Caiway is de televisiezender RTL Lounge de zender van de maand. RTL Lounge brengt zeven dagen per week, 24 uur per dag de leukste en beste series op het gebied van drama en lifestyle uit binnen- en buitenland. RTL Lounge is deze maand gratis te zien bij Caiway op kanaal 13, normaal is de zender onderdeel van het aanvullende Pluspakket.

Andere aanbieders

Ook andere aanbieders kennen een zender van de maand. Bij aanbieder Ziggo staan in de maand mei alle muziekzenders in de etalage. Aanbieder KPN biedt in de maand mei de televisiezender 192 TV als zender van de maand.

Tags voor dit artikel