Zender van de maand: kinderzenders bij Ziggo, FOX Sports bij CaiWay

In de maand augustus zijn bij Ziggo tien zenders ‘Zender van de Maand’. Bij aanbieder CaiWay is FOX Sports Eredivisie 1 te zien in het Showroom-kanaal.

Zender van de Maand

Bij kabelaar Ziggo wordt elke maand een andere televisiezender Zender van de Maand. De zender van de maand is een maand lang te zien voor alle abonnees van Ziggo met digitale televisie.Vanwege de schoolvakanties biedt de aanbieder alle kinderzenders uit het pakket Movies & Series XL als zender van de maand aan tijdens de maand augustus.

Kinderzenders

Hierdoor zijn Disney Junior (kanaal 302), Nick Toons (kanaal 303), Nick Music (kanaal 304), Pebble TV (kanaal 305), Nick Jr. (kanaal 306), Cartoon Network (kanaal 307), JimJam (kanaal 308), Boomerang (kanaal 309) en Baby TV (kanaal 310) te zien voor alle abonnees van Ziggo Digitale Televisie.

CaiWay

Bij aanbieder CaiWay is gedurende de maand augustus de televisiezender FOX Sports Eredivisie 1 te zien voor alle abonnees van digitale televisie in het zogenaamde ‘Showroom’-kanaal. Dit kanaal is te vinden op voorkeuzepositie 13.

Kennis maken

Via Showroom kan de abonnee van Caiway kennis maken met zenders uit één van de aanvullende digitale pakketten van de aanbieder. Met de start van de Eredivisie op 11 augustus heeft CaiWay ervoor gekozen om FOX Sports Eredvisie 1 op het Showroom-kanaal te plaatsen. Overigens wordt FOX Sports Eredivisie 1 via dit kanaal uitgezonden met een reclame-banner van de aanbieder.

Sociale media: