Zendmast IJsselstein weer omgetoverd tot De Grootste Kerstboom

Tot en met 6 januari 2020 is de zendmast in IJsselstein weer omgetoverd tot de Grootste Kerstboom. Zaterdagavond is de zendmast voor de 21e keer ontstoken met een speciaal ontstekingsevenement.

Zendmast

In de Gebrandytoren te IJsselstein hangen 120 Osram Ledlampen die bij helder weer op circa 25 tot 30 kilometer afstand te zien zijn. De Grootste Kerstboom brandt continu tot en met zondag 6 januari 2020. De organisatie achter ‘De Grootste Kerstboom’ heeft dit mogelijk gemaakt met de steun van duizenden donateurs, tientallen ‘Vrienden’ en een aantal trouwe sponsoren.

Nieuwe verlichting

Voorzitter Mieke Kromwijk van de stichting De Grootste Kerstboom: “Dit jaar plukken we bij de voorbereidingen de vruchten van het vele werk dat we vorig jaar hebben verzet. De nieuwe verlichting heeft zich bewezen en ligt klaar voor gebruik.”

Ontstekingsprogramma met Lee Towers

Het ontstekingsevenement vond zoals ieder jaar plaats op het Podiumterrein in IJsselstein. De officiële druk-op-de-knop was zaterdagavond rond acht uur. Terwijl De Grootste Kerstboom voor de 21ste straalt zong de Rotterdamse zanger Lee Towers.

Sociale media: