Ziggo bevestigt omdopen pluspakket Royaal TV in Ziggo Movies & Series XL

Ziggo heeft bevestigd dat het haar pluspakket (Royaal TV) per 1 januari aankomende zal omdopen tot Ziggo Movies & Series XL.

Omdopen

Bij dit omdopen wordt HBO-content en My Prime content (series en films) gebundeld met de pluspakketzenders. Dat zal abonnees twee euro per maand meer kosten (11,95 euro per maand).

Geen lineaire televisiezenders

De HBO-abonnees die nu 14,95 euro per maand voor de drie HBO-zenders, HBO GO en HBO On Demand betalen, krijgen een aanbod om dit pakket af te nemen, maar HBO 1, HBO 2 en HBO 3 zijn dan zoals eerder aangekondigd niet beschikbaar. Het MyPrime aanbod zal worden omgedoopt tot Ziggo Movies & Series per 1 januari 2017 maar geen HBO-aanbod bevatten.

On demand

HBO-producties zullen niet apart tegen betaling on demand te bestellen zijn voor de abonnees van de kabelmaatschappij en het aanbod zal beschikbaar komen op alle interactieve boxen die de kabelaar in gebruik heeft, niet alleen via de Horizon-boxen. In het duurste pakket Ziggo Connect & Play Max (76,95 euro per maand) zal Ziggo Movies & Series XL inbegrepen zijn.

Exclusief?

De kabelaar wil niet ingaan op de vraag of het aanbieden van HBO-content exclusief is. “de inhoud van de overeenkomst is vertrouwelijk’. zo stelt een zegsman. HBO/Time Warner heeft niet gereageerd op vragen van Mediamagazine.

Het persbericht van de kabelmaatschappij zelve sprak niet over het omdopen en duurder maken van haar pluspakket. Ziggo en eigenaar Liberty Global maken nooit bekend hoeveel pluspakket- en HBO-klanten deze hebben. Het is te verwachten dat het aantal pluspakketkijkers echter meer is dan het aantal HBO-klanten.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.