Ziggo breidt aanbod HD-zenders verder uit

Aanbieder Ziggo heeft vandaag het aanbod van zenders in HD-kwaliteit verder uitgebreid. Onder andere de Duitse televisiezenders WDR, NDR en RTL zijn nu in HD-kwaliteit te zien. “Hierdoor hebben klanten van Ziggo toegang tot een uitgebreider HD-zenderaanbod. De verbeteringen zijn in lijn met de ambitie van Ziggo om klanten toegang te geven tot hun favoriete content, waarbij gemak en de beste kijkervaring voorop staat“, aldus Ziggo in een persbericht.

Uitbreiding

De afgelopen maanden is Ziggo bezig om het aanbod van televisiezenders in HD-kwaliteit verder uit te breiden. Zo werden vorige maand de televisiezenders CNN en BBC World News al overgezet van standaardkwaliteit naar HD-kwaliteit. 

Meer HD

Per vandaag zijn ook de televisiezenders WDR (kanaal 56), NDR (kanaal 57) en RTL (kanaal 58) te zien in HD-kwaliteit. De zenders maken onderdeel uit van het digitale basispakket. In het aanvullende pakket Movies & Series XL / TV Zenders Plus zijn de televisiezenders CNBC Europe (kanaal 507), TV 538 (kanaal 538), TV Oranje (kanaal 609) en Stingray Djazz (kanaal 611) nu te zien in HD-kwaliteit.