Ziggo breidt aanbod series verder uit in juni

Kabelaar Ziggo breidt in de maand juni het aantal series in het pakket Movies & Series (X)L verder uit. Zo is onder andere het tweede seizoen van de serie Big Little Lies te zien in de maand juni. Voor het kijken van het aanbod is een aanvullend abonnement nodig op de pakketten Movies & Series of Movies & Series (X)L.

HBO

In het tweede seizoen van de exclusieve HBO-serie Big Little Lies zijn onder andere rollen weggelegd voor Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Shailene Woodley, Laura Dern en Meryl Streep. op 17 juni begint de HBO-dramaserie Euphoria waarin een groep middelbare scholieren worstelt met drugs, seks en geweld.

Vikings

Op 15 juni voegt Ziggo exclusief het complete tweede deel van het vijfde seizoen van Vikings toe, waarin Ivar wordt gekroond als nieuwe koning van het Kattegat. Net op tijd om Rollo een welkom thuis te geven. Bjorn, Lagertha en Ubbe zijn afhankelijk van instabiele bondgenoten om te overleven.

Daarnaast zijn de series Zac & Mia (vanaf 6 juni), The Night Shift (vanaf 6 juni) en Ugly Betty (vanaf 3 juni) te zien via de kabelaar.

Chernobyl

Momenteel is ook de HBO-dramaserie Chernobyl exclusief bij Ziggo. Inmiddels zijn er vier afleveringen van de vijfdelige serie te zien. De serie krijgt goede recensies en heeft momenteel op de website IMDB een “rating” van 9.7.

Video: