Kabelaar Ziggo breidt digitale radioaanbod verder uit

Kabelaar Ziggo voegt per 1 oktober vier nieuwe radiozenders toe aan haar digitale radioaanbod. Het gaat om Qmusic Nonstop, Pinguin Radio, Pinguin Classics en Radio 509. De radiozenders worden toegevoegd aan het digitale basispakket.

Qmusic Nonstop

Qmusic Nonstop is een digitaal themakanaal van Qmusic waarbij de muziek van de commerciële radiozender is te horen zonder DJ’s. De radiozender is al enige tijd te beluisteren via Internet en de digitale ether (DAB+). De radiozender zal vanaf 1 oktober te ontvangen zijn via kanaal 823.

Pinguin Radio

Per 1 oktober zal ook de radiozender Pinguin Radio te beluisteren zijn via het digitale radiopakket van Ziggo. De radiozender met aandacht voor alternatieve popmuziek was al te beluisteren via Internet en Interactieve Televisie van KPN. Pinguin Radio is vanaf oktober te beluisteren via kanaal 860. Via kanaal 861 zal het themakanaal Pinguin Classics te horen zijn.

Radio 509

Op kanaal 908 is vanaf 1 oktober Radio 509 te beluisteren. Deze radiozender wordt gemaakt door DJ’s met een visuele beperking. De radiozender is al te beluisteren via Internet en Interactieve Televisie bij KPN.