Ziggo breidt HD-aanbod uit met Cartoon Network en Horse & Country TV

Vanaf 3 december zullen de televisiezenders Cartoon Network en Horse & Country TV in HD-kwaliteit worden aangeboden bij Ziggo.

Aanbod

Ziggo breidt per 3 december het aanbod televisiezenders dat in HD-kwaliteit wordt aangeboden verder uit. Vanaf die datum zullen Cartoon Network en Horse & Country TV in HD-kwaliteit worden aangeboden.

De televisiezenders maken onderdeel uit van aanvullende zenderpakketten. Horse & Country TV is op kanaal 136 te zien van het aanvullende Movies & Series XL-pakket. Cartoon Network is op kanaal 307 te zien in het Movies & Series XL-pakket en het Kids-pakket.

Basispakket

Per 1 november heeft Ziggo ook het zogenaamde ongecodeerde digitale basispakket uitgebreid met FOX. Deze zender is (in standaardkwaliteit) te bekijken op kanaal 11. Voor een HD-versie van de zender blijft het noodzakelijk om het pakket TV Standard af te nemen. “Per 1 november hebben wij inderdaad Fox toegevoegd in ons ongecodeerde digitale tv pakket op positienummer 11.”, aldus Hans den Heijer, woordvoerder bij Ziggo, tegenover deze website.