(C) Mediamagazine

Ziggo breidt Movies en Series (XL) uit met nieuwe series

In de maand september wordt het Movies en Series (XL)-pakket weer uitgebreid met nieuwe series door aanbieder Ziggo.

The Loudest Voice

Vanaf 5 september is de serie The Loudest Voice (2019) met Russell Crowe en Naomi Watts te zien via de on-demand dienst. “We zien hoe Roger Ailes, topman van de rechts georiënteerde nieuwszender FOX News, zich weet op te werken en hoeveel invloed hij kreeg op de publieke opinie.“, aldus Ziggo in een persbericht.

STHLM Requiem

Op 11 september voegt Ziggo de nieuwe Scandinavische crime-serie STHLM Requiem (2018) toe, waarin criminoloog Frederika Bergman na een tragische auto-ongeval aan de slag gaat bij het speciale onderzoeksteam van de politie in Stockholm. Aanvankelijk wordt ze met de nodige scepsis ontvangen, maar haar intelligentie, logica en frisse kijk
helpen het team zaken op te lossen. Elke aflevering behandelt één specifieke zaak en iedere aflevering speelt zich een jaar na de vorige af. Eén zaak loopt als een
rode draad door de hele serie.

The Deuce

Een dag na de start in de VS, begint op dinsdag 10 september het derde en laatste seizoen van de HBO-serie The Deuce (2019). Deze serie van David Simon en George Pelecanos (The Wire, Treme) met James Franco en Maggie Gyllenhaal in de hoofdrollen, volgt de evolutie van de porno-industrie tot en met het einde van Times Square als het hart van de Amerikaanse seksindustrie in de jaren ’80.

Room 104

Op 14 september start het derde seizoen van de HBO-serie Room 104 (2019) met wekelijks een nieuwe aflevering. Een kamer in een doorsnee motel is het décor. Iedere aflevering van een half uur brengt een nieuw (horror) verhaal.