Ziggo breidt tv-aanbod uit met Tommy TV, meer HD-zenders bij KPN

Zowel aanbieder Ziggo als KPN hebben hun aanbod van zenders per december uitgebreid. Ziggo doet dat in de vorm van een nieuwe televisiezender. KPN breidt het aanbod
televisiezenders in HD-kwaliteit uit.

Tommy TV

Per vandaag is Tommy TV te zien via kanaal 250 van het digitale basispakket. “Tommy TV is een thuiswinkel televisiezender. Je wordt dagelijks verrast met nieuwe en innovatieve artikelen die eenvoudig telefonisch of via de website van Tommy TV zijn te bestellen. Het assortiment van Tommy TV wordt steeds uitgebreid met nieuwe artikelen.“, aldus Ziggo.

December

In de maand december biedt Ziggo ook twee televisiezenders extra aan in het digitale basispakket die normaal alleen in het aanvullende Movies & Series XL-pakket zijn te zien. Zo is NPO 1 Extra de zender van de maand in december en te zien via kanaal 128. Dit in verband met het uitzenden van onder andere 3FM Serious Request en de Top 2000 van NPO Radio 2.

Daarnaast is ook de televisiezender 192 TV te zien in de maand december in het digitale basispakket. De speciale kerstprogrammering van de zender is hier te vinden De zender is te zien via kanaal 610 en Ziggo GO.

KPN

Bij KPN zijn sinds kort een aantal zenders in kwaliteit opgewaardeerd. De televisiezenders VRT Ketnet, Secret Circle, Family7, TRT Türk, OutTV, Ziggo Sport Docu en Ziggo Sport Extra zijn sinds kort in HD-kwaliteit te zien via de aanbieder.