(C) Mediamagazine

Ziggo en Max Verstappen breiden partnership verder uit

Middels een 3-jarige samenwerking wil kabelaar Ziggo Formule 1-coureur Max Verstappen verder ondersteunen in zijn strijd om het wereldkampioenschap. Ook komend seizoen zendt de sportzender Ziggo Sport alle races van de Formule 1 live uit. De Nederlandse coureur Max Verstappen zal hierbij uitgebreid in beeld komen.

Partnership

Het partnership tussen het grootste Formule 1-talent van de afgelopen jaren en de grootste internet en content provider van Nederland, gaat per direct in. De snelgroeiende Nederlandse Formule 1 fanbase krijgt de kans om Max op en buiten het circuit ​​te volgen. Max verschijnt voor, tijdens en na Grand Prix races uitvoerig op Ziggo Sport en zal ook bijdragen aan de verdere ontwikkeling van Ziggo’s Formule 1 activatie, waaronder virtueel racen.

“Trots”

Marcel de Groot, Directeur Consumentenmarkt van VodafoneZiggo, is trots op de samenwerking. “Met onze uitzendingen van de Formule1 races en de organisatie van de Ziggo eBattle F1 is de samenwerking met Max een belangrijke toegevoegde waarde voor Ziggo. De kijkers van Ziggo Sport -voor klanten van Ziggo zonder kosten- en Ziggo Sport Totaal zitten door deze samenwerking op de eerste rij op weg naar zijn hopelijk eerste wereldtitel. Max zal nu nog vaker te zien zijn in diverse programma’s rondom de live Formule 1 races, in het Formule 1 Café, en in Peptalk op maandag. Op die manier kunnen we heel Nederland nog meer laten genieten van Formule 1 en de successen van Max.

“Ziggo is ideale partner”

Ook Max Verstappen zelf is daar duidelijk over: “Ik merk dat er in Nederland steeds meer enthousiasme ontstaat rondom autosport en Formule 1. Als ambassadeur van de sport in Nederland, wil ik graag helpen de sport bij nog meer mensen onder de aandacht te brengen. De kanalen en de power die Ziggo daarbij biedt, maakt dat Ziggo daarvoor de ideale partner is.

Televisierechten

Alle Formule 1-races zijn ook dit seizoen te zien bij Ziggo Sport en Ziggo Sport Totaal. De eerste race van dit seizoen is op zondag 25 maart in Melbourne.

Volgend seizoen

De sportzender moet nog in contractbesprekingen voor de uitzendrechten vanaf volgend seizoen. “We hebben de intentie om de Formule 1 ook na dit seizoen te blijven uitzenden. Maar we hebben nog geen gesprekken gevoerd. Dat gaan we over een paar maanden doen.“, aldus Will Moerer, directeur van Ziggo Sport eerder.