Ziggo GO ook beschikbaar als app voor Windows 10

Kabelmaatschappij Ziggo heeft haar applicatie Ziggo GO nu ook beschikbaar gesteld als applicatie in de Windows Store. Met de applicatie die kan worden geïnstalleerd op Windows 10 is het mogelijk om live te kijken naar televisiezenders en gebruik te maken van het interactieve televisie-aanbod van de kabelaar.

Ziggo GO

De applicatie Ziggo GO is de opvolger van de zogenaamde Horizon GO applicatie. Deze app was al beschikbaar in de Apple Appstore en de Google Playstore. De Ziggo GO app is sinds woensdagavond ook beschikbaar in de Windows App Store van Microsoft.

Applicatie

Via de applicatie is het mogelijk om live televisie te kijken naar de zenders waarop de Ziggo-klant is geabonneerd. Daarnaast biedt het platform Replay TV (programma’s terugspoelen vanaf het begin en on-demand terugkijken van programma’s) en kan er gekeken worden naar series en films. Dit aanbod is afhankelijk van het abonnement dat de klant heeft afgenomen bij de kabelaar.

Push2TV

De app biedt ook de mogelijkheid om televisieprogramma’s van de laptop of computer te sturen naar Horizon Mediabox van Ziggo middels ‘Push2TV’. Daarnaast is het mogelijk om de Horizon-mediabox via de app te programmeren en biedt de applicatie een uitgebreide televisiegids.

Met de nieuwe Windows-applicatie kan er ook gebruik worden gemaakt van de Ziggo GO-dienst op de laptop of de PC die draait op het besturingssysteem Windows 10. Het was al mogelijk om via de website ziggogo.tv live televisie te kijken.

Omdat deze website nog gebruikt maakt van de Silverlight-techniek is het aanbod niet te bekijken via de veelgebruikte browser Google Chrome. Uit de specificaties in de Windows app-store blijkt dat de applicatie niet werkt op mobiele telefoons met het Windows 10-besturingssysteem.

Productnamen

Ziggo kondigde woensdag aan een aantal productnamen te gaan veranderen. Het Horizon Go-platform gaat vanaf nu verder onder de naam Ziggo GO. Vanaf volgend jaar zullen nog meer producten van naam veranderen.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.