Kabelaar Ziggo introduceert nieuwe productnamen

Kabelaar Ziggo introduceert per vandaag nieuwe productnamen. Zo gaat de mobiele app Horizon Go verder als Ziggo GO.

Onderzoek

Uit onderzoek van de kabelaar blijkt volgens de kabelaar dat actieve gebruikers van producten en diensten trouwere klanten zijn. Voorwaarde voor actief gebruik zijn eenduidige en pakkende productnamen, die zeggen wat ze doen zodat klanten optimaal kunnen genieten van hun Ziggo abonnement. Reden voor het bedrijf om zijn productnamen aan te passen en zo meer te laten bijdragen aan de beleving van het merk.

Nieuwe App

Horizon Go, waarmee consumenten overal in Nederland live tv kijken en programma’s terugzien op hun smartphone, tablet en laptop, krijgt als eerste een nieuwe naam: Ziggo GO. De website van horizon.tv verandert daarmee in ziggogo.tv. Er is ook een nieuwe Ziggo GO app te downloaden in de Google Play Store en Apple Appstore. Deze app bevat dezelfde functionaliteiten als de bestaande Horizon Go app. De verwachting is dat de bestaande Horizon Go app na verloop van tijd wordt uitgefaseerd.

Overige producten

De overige producten en diensten volgen spoedig daarna. Zo worden per 1 januari Ziggo Movies & Series en Movies & Series XL geïntroduceerd. Movies & Series is het voormalige MyPrime. Movies & Series XL bevat naast de films en series uit Movies & Series, 55 extra zenders (voorheen TV Royaal) én de HBO films en series zoals Game of Thrones, Girls, Band of Brothers en The Sopranos.

“Werken aan een sterk merk”

“Met de introductie van de Ziggo GO app en de Movies & Series (XL) pakketten zetten we een belangrijke stap naar een merkportfolio met eenduidige merknamen, dat meer gericht is op de Nederlandse markt en beter aansluit op de behoefte van onze klanten”, aldus Mariette Leenhouts, Vice President Brand, Communications, Media & Sponsoring bij de kabelaar in een persbericht. “Op die manier werken we verder aan een sterk merk, wat ons een solide basis geeft voor de toekomst”.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.