Ziggo GO vanaf augustus in meer landen beschikbaar

Ziggo GO is vanaf 1 augustus in meer landen in Europa beschikbaar. Vanaf die datum worden ook Noorwegen, IJsland en Liechtenstein aan het rijtje met landen waar de app werkt.

Ziggo GO

Ziggo GO is het platform van Ziggo waarmee via een app op smartphone of tablet of op de computer kan worden gekeken naar live televisie-uitzendingen, gemiste televisie programma’s en series en films.

Geoblocking

Sinds 1 april 2018 zijn de nieuwe Europese regels voor geoblocking van kracht geworden. Dit betekent dat abonnees van Ziggo het aanbod dat wordt aangeboden via Ziggo GO vanaf dan in alle lidstaten van de Europese Unie kunnen bekijken. Voorwaarde daarbij is wel dat de abonnee tijdelijk in het buitenland verblijft.

Landen

Ziggo GO werkt sinds april vorig jaar in Oostenrijk, België, Bulgarije, Kroatië, Cyprus, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Nederland, Polen, Portugal, Roemenië, Slowakije, Slovenië, Spanje, Zweden, Verenigd Koninkrijk, Martinique, Mayotte, Guadeloupe, Frans-Guyana en Réunion, Saint-Maarten, Madeira en de Azoren en de Canarische Eilanden.

Uitbreiding

Vanaf 1 augustus worden er drie landen aan dit rijtje toegevoegd: Noorwegen, IJsland en Liechtenstein. “Ook daar hoef je dus niets te missen tijdens de vakantie”, aldus Ziggo.