Ziggo introduceert dagpas voor FOX Sports

Kabelaar Ziggo introduceert per vandaag een dagpas voor de betaalzenders FOX Sports Eredivisie en FOX Sports International. 

Dagpas

Vanaf vandaag kunnen klanten van Ziggo een dagpas aanschaffen die de mogelijkheid geeft om 24 uur lang naar FOX Sports Eredivisie of International te kijken. “Op die manier kunnen klanten zonder abonnement op FOX Sports wel af en toe een voetbalwedstrijd kijken. Bijvoorbeeld één uit de Eredivisie, Jupiler League, Bundesliga of de FA Cup.”, aldus de kabelaar in een persbericht.

Einde pay per view

De dagpas van Ziggo vervangt de mogelijkheid om losse wedstrijden te kopen (Pay per View). De prijs voor deze dagpas bedraagt €7,95, dezelfde prijs als voorheen per wedstrijd betaald werd. Voor dit bedrag krijgt de klant nu 24 uur toegang tot drie sportzenders in plaats van tot één los evenement.

24 uur

Met een Ziggo dagpas kan een klant van 8 uur ’s ochtends tot 8 uur de volgende ochtend kijken naar verschillende sportzenders, waarbij gekozen kan worden uit: ‘Dagpas FOX Sports Eredivisie’ (kanaal 1, 3 en 5) of een dagpas ‘International’ (kanaal 2, 4 en 6). Dagpassen kunnen vanaf 6 dagen voor aanvang besteld worden, tot 6 uur voor het einde van de dagpas.Op www.ziggo.nl/uitlegdagpas vinden klanten meer informatie over de bestelmogelijkheden van een Ziggo dagpas.

Prijzen

De abonnementsprijzen voor de sportzender blijven bij de grootste kabelaar voorlopig ongewijzigd. FOX Sports Eredivisie kost bij kabelaar Ziggo 17,95 euro per maand en het pakket International 12,95 euro per maand. Een combinatiepakket is beschikbaar voor 24,95 euro per maand. Hiermee is Ziggo duurder dan bijvoorbeeld KPN die de sportzender dankzij een nieuw contract voor een veel lagere prijs kan aanbieden.